shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


5.СЛЪНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ - СЕРИЯ GREEN LINE НА ЕЛДОМ   >>  ТЕРМОСИФОННИ СИСТЕМИ   >>   Термосифонна система за хоризонтален покрив, бойлер 150 л, колектор 2,5 кв.м. TS150CRF
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

Термосифонна система за хоризонтален покрив, бойлер 150 л, колектор 2,5 кв.м. TS150CRF

Цена: 1497.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image Термосифонна система за хоризонтален покрив, бойлер 150 л, колектор 2,5 кв.м.    TS150CRF
- Изключително надеждна и високоефективна система, която с малка инвестиция осигурява безпроблемно топла вода на сезонни консуматори.
- Термосифонната система Eldom Green Line работи под налягане, еднакво с това на водопроводните инсталации, което предоставя неограничени възможности за монтаж - може да функционира дори на кота 0.
- Дълъг живот – стойката на системата и кожухът на бойлера са изработени от поцинкована стомана. Допълнително върху бойлера е нанесена устойчива на метеорологичните условия боя. Водосъдържателят на бойлера е с покритие от износоустойчив циркониев емайл. Като допълнителна антикорозионна защита са монтирани два анодни протектора.
- Системата е с минимални топлинни загуби – бойлерът е с дебела и плътна изолация от безфреонов пенополиуретан, а слънчевия колектор е с увеличена изолация от каменна вата. Това гарантира максимална ефективност на системата дори при екстремни метеорологични условия.
- Екологична – системата работи на естествения принцип на конвекция на флуидите, което я прави енергийно независима. Консумацията на ел. енергия е необходима - само в периоди при които има облачни дни с недостатъчно слънцегреене.
- Системата компактна и напълно окомплектована. Не се налагат допълнителни разходи за инсталиране.
- Усъвършенствана електрическа част – предвиден е нагревател за зимния период, с който се избягва източване на системата; нагревателят е вграден фабрично в бойлера.
- Стойката на системата е разработена за равни и хоризонтални повърхности. Върху нея се монтират всички елементи.

Монтаж На хоризонтален покрив
Обем на бойлера [L] 150
Модел колектор Economic
Площ на колектора [кв.м.] 2.5
Височина x Ширина х Дълбочина [mm] 1620 x 1692 x 2140
Тегло [kg] 105
Обем [l] 150login