shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


3.ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ   >>  ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ OT REDSUN   >>   РОГОЗКА ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ
blank
>>СЛЕДВАЩ>>  

РОГОЗКА ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ

Цена: 1.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image РОГОЗКА ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ
Подово лъчисто отопление за дома и офиса.
Има ли по-комфортно отопление от подовото?
Идеята за подово отопление, датира от времето на древните римляни и се превръща във все по-популярна форма на отопление в Съединените щати, Великобритания и цяла Европа от изток на запад. Поради изключителният комфорт и ефективност, една лъчиста подова система е оптималното решение за отопление.

Подовото отопление дава постоянна и изключително комфортна топлина, без шум и неприятни въздушни течения, генерирани от шумни нагнетателни вентилатори. Липсата на грозни и обемни радиатори прави планирането на мебелите много по-лесно и създава по-безопасна домашна среда, без риск от допир до горещи повърхности.

Електрическото подово отопление излъчва комфортна, постоянна и здравословна топлина по изключително чист, тих и естествен начин. Възможността за оптимален контрол на отоплителната система чрез термостат, води до икономия на енергия, гарантиран комфорт и спестяване на пари. Новото поколение отоплителни рогозки от аморфен (стъклен) метал, предлагани от Редсън, са с гарантирана безпроблемна, дълготрайна и ефективна употреба.
АНТ системата за подово отопление, базирана на новата технология за отопление с ленти от аморфен метал, има значителни предимства спрямо всички други системи за подово отопление!

Дори само повишеният комфорт е достатъчна причина да инвестирате в закупуването на АНТ подова система за отопление. Но нашата нова система за подово отопление ви помага да спестите пари.

С инфрачервеното подово отопление представено от Редсън, комфортът за топлина се чувства при по-ниски температури, защото отопляването започва от пода към тавана, спрямо конвенционалните системи за отопление. Необходимостта от по-ниски температури води до по-ниска консумация на енергия, а от там и до по-ниски сметки за отопление.

С АНТ подово инфрачервено отопление от Редсън спестяването/икономията започва още със закупуването на отоплителните рогозки. Не само, че нашата система за отопление струва по-малко за придобиване и инсталация, спрямо другите на пазара, но е и с доказано по-ниски разходи при работа.

Открийте комфорта, усещането за топлина и се възползвайте от ефективността на лъчистото подово отопление от Редсън.

Цената на вашето подово отопление зависи от площта на използваните рогозки. Цена за 1 м2 - 80 лв. Към цената трябва да се добави и стойността на термостатите - 130 лв. за брой.
При монтаж във влажни помещения трябва да се предвиди поставяне на заземителна решетка върху отоплителните рогозки - цена за 1 м2 - 30 лв.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ САМО МАТЕРИАЛИТЕ И СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС.
Стойността на монтажните дейности и допълнителните материали се калкулират отделно за всеки конкретен проект.

При проявен интерес, заявете оферта на delfinkiv@gmail.com или на 0889653853. Ние ще Ви посетим и ще изготвим индивидуална оферта за Вас.


image_2 РОГОЗКА ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕimage_3 РОГОЗКА ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕimage_4 РОГОЗКА ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕimage_5 РОГОЗКА ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ


login