shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


3.ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ   >>  ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ OT REDSUN   >>   ЛЕНТИ ЗА ВЪНШНО ОТОПЛЕНИЕ И РАЗМРАЗЯВАНЕ
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

ЛЕНТИ ЗА ВЪНШНО ОТОПЛЕНИЕ И РАЗМРАЗЯВАНЕ

Цена: 1.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image ЛЕНТИ ЗА ВЪНШНО ОТОПЛЕНИЕ И РАЗМРАЗЯВАНЕ
Продукти за външно отопление/размразяване/ и затопляне са базирани на уникалните дизайн и технология на кабела за топлинно трасиране, изграден от аморфно метална лента изолирана в здрава гъвкава обвивка.

Нагревателят е с фиксирана мощност. При употребата на различни ширини от аморфните ленти и различна дължина на самия елемент, могат да се постигнат различни мощности на линеен метър. Максималната мощност на линеен метър на нагревателния елемент е 62 вата. Тази стойност се равнява на повече от 5 ампера на един кръг. Нагревателят може да се захранва от различни източници на енергия, AC или DC: 110-120, 208, 220-240, 400 и 600 волта, при спазване на максималната мощност. Може да функционира и при напрежение по-ниско от 50 V (волта). Максималната работна температура на нагревателя е 700°С.

Рогозките за отопление (загряване, топене) на открито са проектирани да покриват 20% от отопляемата зона(площ), но нормалната плътност на покритие може да варира между 15%-30%, в зависимост от характеристиките и нуждите на зоната. Възможни са и други стойности на заетостта/плътността на рогозките за отопление на открито.

Нормалната заложена мощност във всяка отоплителна рогозка е 250-500 Вата / m². както е посочено върху индивидуалния й етикет. Лесно може да се постигне и по-висока мощност, чрез намаляване на разстоянието между успоредните нагревателни елементи.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
*Улици;
*Специални зони в градовете труднодостъпни за снегопочистване и топене на лед (стар град, МОЛ, пазар и др.);
*Писти на летища, зони /площадки/ за хеликоптери;
*Спирки на трамваи, влакове, автобуси, тролеи;
*Частни улици;
*Входове и алеи на къщи, кооперации и блокове;
*Спортни игрища, като: тенискортове, футболни игрища и стадиони, голф игрища;
*Загряване на почвения слой при отглеждане на земеделски култури, цветя, храсти…

Цената на съоръжението зависи от дължината на положената лента /размера на площта и гъстотата на полагане/. Цена на линеен метър - 11.00 лв. Към цената на кабела се прибавят и стойността на захранващите и завършващите конектори. В зависимост от зоната за отопление / размразяване/, може да са необходими повече от един комплект конектори.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ САМО МАТЕРИАЛИТЕ И СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС.

Заявете оферта на delfinkiv@gmail.com или на 0889653853. Ние ще Ви посетим и ще изготвим индивидуална оферта за Вас.


image_2 ЛЕНТИ ЗА ВЪНШНО ОТОПЛЕНИЕ И РАЗМРАЗЯВАНЕimage_3 ЛЕНТИ ЗА ВЪНШНО ОТОПЛЕНИЕ И РАЗМРАЗЯВАНЕimage_4 ЛЕНТИ ЗА ВЪНШНО ОТОПЛЕНИЕ И РАЗМРАЗЯВАНЕ


login