shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


3.ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ   >>  ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ OT REDSUN   >>   ИНФРАЧЕРВЕНИ ПАНЕЛИ ИКОНОМИК
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

ИНФРАЧЕРВЕНИ ПАНЕЛИ ИКОНОМИК

Цена: 1.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image ИНФРАЧЕРВЕНИ  ПАНЕЛИ ИКОНОМИК
Инфрачервените панели от Редсън се предлагат в бял цвят с покритие от епоксидна смола с дебелина само 2,5 см и елегантна алуминиева рамка. Преобразувателят от електрическа към инфрачервена енергия е изграден от карбонови нишки. Карбонът (въглерод), както знаем е един от най-здравите материали, познати на човечеството.

Температурата на челната повърхност на инфрачервените панели от Redsun е между 80 ° C до 115 ° C, но няма опасност от изгаряния, при краткотраен допир (2-3)сек, благодарение на покритието от епоксидна смола. Температурата на задната повърхност на панелите е 40°С-50°С.

Благодарение на заложената в структурата на панелите – изолационна платформа, топлоотделянето от задната част на панелите (радиаторите) е ограничено. Това помага почти цялата отоплителна и инфрачервена мощност да се отдава от предната повърхност на панелите.

Всеки панел има на гърба си монтажни елементи, които позволяват лесно вертикално или хоризонтално монтиране. Тези елементи допълнително гарантират запазване на 2 см разстояние от задната страна на панела до стената / таванаlogin