shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


3.ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ   >>  ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ ОТ BVF ELECTRONICS   >>   ОТОПЛИТЕЛНО ФОЛИО "CALEO PREMIUM LINE"
blank
>>СЛЕДВАЩ>>  

ОТОПЛИТЕЛНО ФОЛИО "CALEO PREMIUM LINE"

Цена: 1.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image ОТОПЛИТЕЛНО ФОЛИО "CALEO PREMIUM LINE"
Отоплителното фолио CALEO PREMIUM LINE е енергоспестяващ нагревател, използващ въглеродни нано тръби (CNT), за да осигури превъзходна стабилност, ефективност и надеждност в сравнение с другите нагреватели. Карбоновите листове с нано размери, състоящи се от въглеродни атоми, са валцовани в тръбни форми, за да се превърнат в гигантска молекула. Нейната електрическа проводимост е 1000 пъти по-висока от медта и топлопроводимостта е повече от два пъти по-висока от тази на диаманта, което осигурява екстремна топло устойчивост на отоплителното фолио.
Отоплителното фолио CALEO PREMIUM LINE се произвежда в три мощности: 80 w - само за подово отопление, 130 w - за подов и стенен монтаж и 160 w, за монтаж на таван или стена.
В зависимост от вида на монтажа - таван, под, стена или комбинирано, както и в зависимост от подовото покритие, има различни системи на монтаж с различен начин на изпълнение. За уточняване на тези въпроси се извършва оглед на обекта, снемане на точните размери на отделните стаи и в зависимост от конкретните желания на клиента и техническите възможности на системата се изготвя работен проект и конкретна оферта за неговото изпълнение. При удовлетвореност на клиента от офертата се сключва Договор за изпълнение, извършва се заплащане по банков път и се пристъпва към доставка на материалите и изпълнение на проекта съгласно клаузите на Договора.
Отоплителното фолио CALEO PREMIUM LINE може да се монтира на пода, по стените, на тавана или комбинирано. За постигане на максимална ефективност се препоръчва покритие на 80-90% от повърхноста на пода. Цената зависи от мощноста и размера на отоплитлното фолио.Посочената цена е с ДДС и е само за отоплителното фолио.

image_2 ОТОПЛИТЕЛНО ФОЛИО "CALEO PREMIUM LINE"image_3 ОТОПЛИТЕЛНО ФОЛИО "CALEO PREMIUM LINE"image_4 ОТОПЛИТЕЛНО ФОЛИО "CALEO PREMIUM LINE"image_5 ОТОПЛИТЕЛНО ФОЛИО "CALEO PREMIUM LINE"


login