shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


3.ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ   >>  ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ ОТ BVF ELECTRONICS   >>   ОТОПЛИТЕЛНА РОГОЗКА "BVF H MAT
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

ОТОПЛИТЕЛНА РОГОЗКА "BVF H MAT

Цена: 1.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image ОТОПЛИТЕЛНА РОГОЗКА "BVF H MAT
ОТОПЛИТЕЛНА РОГОЗКА "BVF H MAT

Използвайки серията продукти BVF H-MAT, монтирането на подово отопление е по-лесно и по-бързо от всякога. За разлика от традиционното подово отопление, електрическите отоплителни рогозки могат да се вграждат в лепилото за плочки, а не в бетона или саморазливната замаска.. Това значително съкращава времето, необходимо за отопление; Следователно; може да се избегне прегряване поради масата на бетона.

Висококачествените електрически отоплителни рогозки на BVF се използват за загряване и отопление на подови с различни видове облицовки. Подобреният нагревателен елемент на BVF H-MAT се състои от два нанотехнологични нагревателни елемента с напречно сечение само 0.5 mm. Животът на отоплителните тела е по-дълъг от конвенционалните нагревателни кабели благодарение на дизайна на двойната сърцевина, което прави по-бързо и по-лесно свързването само от едната страна.
Електрическите отоплителни постелки могат да се използват при монтажа на отоплителната система за цялостни сгради или само за комфортно отопление на една стая.
Дебелината на BVF H-MAT електрически отоплителни рогозки е само 3.8mm, така че за разлика от конвенционалните отоплителни кабели, е възможно да се изгради индивидуално и допълнително комфортно подово отопление, без да се повишава нивото на пода, тъй като кабелът ще се сктие в лепилото за плочки.
Електрически отоплителни рогозки са подготвени в отделни монтажни размери от 1-12м2. След монтажа, отоплителната система за подово отопление може да бъде пусната в експлоатация веднага, като може да бъде свързана директно към термостата с фабрично монтиран свързващ кабел с дължина 2,5 метра. Благодарение на технологията Twin-Conductor, тя трябва да бъде свързана само от едната страна.
ОТОПЛИТЕЛНА РОГОЗКА "BVF H MAT се произвеждат в два капацитета 100 w/m2 и 150 w/m2.
За бани, независимо от реалните нужди от топлина, ние препоръчваме отоплителни постелки с по-голям капацитет (150w / m2) за по-бързо и динамично отопление.
Стойността на всяка система за отопление е различна и зависи от точните размери на помещенията и конкретният проект, като приблизителните стойности са 63.80 лв/м2 за рогозка с мощност 100 w/m2 и 72 лв/м2 за рогозка с мощност 150 w/m2. Цената е само за отоплителната рогозка.

image_2 ОТОПЛИТЕЛНА РОГОЗКА "BVF H MATimage_3 ОТОПЛИТЕЛНА РОГОЗКА "BVF H MAT


login