shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


3.ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ   >>  ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ ОТ BVF ELECTRONICS   >>   ОТОПЛИТЕЛНЕН КАБЕЛ "BVF WFD"
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

ОТОПЛИТЕЛНЕН КАБЕЛ "BVF WFD"

Цена: 1.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image ОТОПЛИТЕЛНЕН КАБЕЛ "BVF WFD"
НАГРЕВАТЕЛНИ КАБЕЛИ ОТ СЕРИЯТА BVF WFD

Лесно и икономично решение за подово отопление.

Електрическата кабелна технология за подово отопление има история от почти 40 години. През това време основните му характеристики на ниска инвестиционна цена и надеждност не са се променили. Технологията обаче е претърпяла значителни промени. Нагревателните кабели BVF се произвеждат само по дву проводникова технология, която осигурява по-добра оперативна ефективност и по-дълъг живот на кабела. Технологията на нагревателния кабел е основно проектирана за системи за подово отопление, но днес са известни редица приложения, различни от общата употреба (напр. Нагряване на тръби, темпериране на промишлени машини и обработка на тръби с топлинни мостове, вътрешно размразяване и др.).

Монтажът на кабелите за подово отопление, когато се поставят в бетонният под, може да се извърши бързо и при изключително ниски разходи. Работата им е още по-икономична с използването на контролиран ток (тарифа за нощни намаления).

Икономично проектиране на подово отопление
Подовото отопление, монтирано с нагревателен кабел, е идеално пригодено за пълна експлоатация с контролирана (бивша нощна) тарифа. Чрез използването му подът може да се поддържа топъл, тъй като акумулираната в бетона топлина се излъчва продължително време. Благодарение на интелигентния контрол на сензора за под, за разлика от традиционните системи за подово отопление, няма прегряване.
Двужилните нагревателни кабели от серията BVF WFD имат точка на окабеляване само от едната страна. Не се изисква сложно предварително планиране. Отоплителният кабел може да бъде здраво закрепен към фабрично оборудваната монтажна шина или към бетоновата арматура, използвана за оформяне на бетонен под.
Необходимите отоплителни характеристики на квадратен метър могат да бъдат регулирани чрез разстоянието на нагревателните кабели. Разстоянието зависи от нуждите от топлинна енергия на сградата и от дебелината на основния бетон.

Ниската инвестиционна стойност на отоплителните кабели допълнително намалява периода на изплащане на слънчевите клетки.
ОТОПЛИТЕЛНИЯТ КАБЕЛ "BVF WFD" се произвеждат в два капацитета 100 w/m2 и 200 w/m2.


Посочената цена е в лв., с включено ДДС и се отнася само за един линеен метър от кабела.
login