shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


3.ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ   >>  ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ ОТ BVF ELECTRONICS   >>   НАГРЕВАТЕЛЕН КАБЕЛ ОТ СЕРИЯ BVF SX 28
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

НАГРЕВАТЕЛЕН КАБЕЛ ОТ СЕРИЯ BVF SX 28

Цена: 1.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image НАГРЕВАТЕЛЕН КАБЕЛ  ОТ СЕРИЯ BVF SX 28
НАГРЕВАТЕЛЕН КАБЕЛ ОТ СЕРИЯ BVF SX 28

Нашите високопроизводителни външни нагревателни кабели осигуряват бързо и удобно топене на сняг и лед дори при екстремни климатични условия, на всички видове настилки. Когато са правилно оразмерени, 5-10 минути са достатъчно, за да се загрее над точката на замръзване. С термостатите за външни отоплителни кабели, както реалното време на работа, така и оперативните разходи са минимални. Предлагат се фабрично монтирани размери, които могат да бъдат персонализирани с подходящо разстояние за конкретното приложение и настилка.

Повишаване на безопасността е инвестиции с добавена стойност. Кабелите от серията BVF SX 28 са подходящи за топене на сняг и лед при пешеходни пътеки, рампи и алеи. Поради многослойната им изолация, те не се повреждат при екстремни метеорологични условия или в постоянно влажна среда.

Използването на отоплителни кабели на открито има история от почти 40 години. Първоначално се използва само за отопление на алеи в индустриални среди, но в днешно време става все по-често срещано при пешеходни пътеки, подстъпи към коридори и стълбища около фамилни къщи и етажната собственост. Конструкцията му е бърза и рентабилна, ако е планирана преди настилката.

Въпреки относително голямата консумация, оперативните разходи на външните нагреватели са незначителни. Причината е, че настилката не се нагрява, само температурата на повърхността се затопля над точката на замръзване. В допълнение, външните термостати BVF включват системата само ако има влага освен опасността от замръзване.Най-важният елемент на отоплението на външната настилка е вграденият сензор за земята, който измерва температурата на настилката и наличието на влага, сняг или лед. Отоплителната система се включва само когато температурата на настилката (не въздуха) е близка до 0 ° C и има влага.
Фабрично монтираните размери са : 23 m - 640 w, 32 m. – 890 w, 45 m – 1270 w, 68 m – 1900 w,
96 m – 2700 w, 120 m – 3400 w.
Цената е само за кабела и е за линеен метър.
login