shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


3.ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ   >>  ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ ОТ BVF ELECTRONICS   >>   СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКО ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ С АЛУМИНИЕВО ПОКРИТИЕ
  <<ПРЕДИШЕН<<
blank

СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКО ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ С АЛУМИНИЕВО ПОКРИТИЕ

Цена: 1.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКО  ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ С АЛУМИНИЕВО ПОКРИТИЕ
Новата система за електрическо подово отопление с алуминиево покритие BVF L-PRO, която може да се монтира както при ремонт и смяната на подово покритие, така и при поставяне на ново покритие. Алуминиевата нагревателна рогозка е фабрично монтирана, за различни квадратури, в зависимост от необходимоста на обекта. Алуминиевата нагревателна рогозка L-PRO осигурява топлопроводимост, която е по-равномерна от всякога и позволява електромагнитно екраниране за цялата повърхност за постигане на максимален комфорт. Дебелината на електрическата отоплителна подложка BVF L-PRO е само 3 мм, така че за разлика от конвенционалните решения, е възможно да се изгради индивидуално и допълнително комфортно подово отопление, без да се повишава нивото на пода.Предназначено е за изграждане на система за електрическо подово отопление под ламиниран паркет. Не е подходящ за винилови подове.
Долният алуминиев слой с въглеродна текстура служи за равномерното разпределение на топлината, отражението на излъчващата топлина и също така осигурява механична защита.
Горният слой осигурява топлопроводимост между кабелите, механична защита срещу повреди, както и за заземяване и екраниране за цялата повърхност.

Техническа спецификация на BVF L-PRO


Тип кабел Нагревателен кабел с двойна изолация / заземен,
Напрежение на мрежата 230V
Капацитет 100W/m2±10%
Изолация на сърцевината Fluorpolimer
Дебелина 3 мм
Повърхностен материал алуминиеви влакна
Работна температура +30°C-+50°C
Мин. температура на монтаж +5°C
Свързващ кабел Трижилен кабел; Дължина: 2,5 m
Размери: 2 - 12 м2

ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е В ЛВ. С ВКЛЮЧЕНО ДДС И СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА СЪОТВЕТНАТА РОГОЗКА!!!


image_2 СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКО  ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ С АЛУМИНИЕВО ПОКРИТИЕimage_3 СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКО  ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ С АЛУМИНИЕВО ПОКРИТИЕimage_4 СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКО  ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ С АЛУМИНИЕВО ПОКРИТИЕimage_5 СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКО  ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ С АЛУМИНИЕВО ПОКРИТИЕ


login