shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


10. ПАРТНЬОРИ   >>   Пайп Констракшън

Информационна страница с три снимки и три полета за текст.

picture1 - Информационна страница с три снимки и три полета за текст.
Hepworth – е британски концерн, опериращ в отраслите на строителната промишленост. Компанията е основана през 50-те години XIX век. От няколко години Hepworth е част от Wavin group. Системата Hep2O® е въведена в експлоатация във Великобритания през 1980 г., а към настоящия момент се произвежда в три фабрики в централна Англия. Системата Hep2O® се продава успешно и в много други страни в това число: Великобритания, Германия, Холандия, Австрия, Унгария, Дания, Испания, Италия, Канада, Китай, САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Полша, Русия, Румъния, Украйна и др.

В състава на Hepworth влизат

-Hepworth Building Products (в това число Hepworth Water System)


-Hepworth Heating (в това число Saunier Duval)


-Hepworth Minerals and Chemicals

Hepworth Building Products произвежда вътрешни и външни канализационни системи от пластмаса, външни водопроводни мрежи от пластмаси, а така също и системата Hep2O® .

Hepworth първи въвежда на пазара ситема, в която се обръща особено внимание на O-ring еластомера ЕРDM и процес на съединяване, изпълняващ се по метода „бързо съединение” на тръбите с фитингите.


picture2 - Информационна страница с три снимки и три полета за текст.

Wavin е водещ доставчик на пластмасови тръбни системи и решения в Европа. Wavin е със седалище в Цволе (Холандия) и има присъствие в над 25 страни. В компанията работят около 5500 души и отчете приходи от над 1,2 млрд. евро през 2012 година. Извън Европа, тя е глобална мрежа от агенти, лицензианти и дистрибутори.

Wavin предлага ефективни решения за съществени нужди на всекидневния живот: безопасно разпределянето на питейна вода; устойчиво управление на дъждовна вода и отпадъчни води; енергийно-ефективно отопление и охлаждане на сгради.

picture3 - Информационна страница с три снимки и три полета за текст.
Нер2О е комплексна система, предназначена за санитарни и отоплителни инсталации. В състава на системата са включени еластични тръби от полибутилен (ПБ), широка гама фитин¬ги, както и всички принадлежности, необходими за изпълнението на инсталацията. Тръбите се предлагат в два варианта - STANDART и ВARRIER - с антидифузионна вложка EVOН. Едно от многобройните предимства на системата е уникалното ре¬шение на свързването чрез вкарване с натиск. Благодарение на специалната конструкция на фитингите, развивана и модернизирана от над 35 години, след вкарване на тръбата с на¬тиск във фитинга се получава херметична и трайна връзка.

login